divendres, 16 d’abril del 2010

Rectificats Plans amb tangencial

Un de les inversions de la que estém mes satisfets va ser quan a l'hora d'adquirir la rectificadora tangencial el meu pare va dir "posats a invertir, com mes gran millor" i cuanta raó que tenia.
El fet de tenir una màquina gran permet fer feines amb peçes de cualsevol tamany, tan de grans, com de molt petites conservant la precissió sigui per la feina que sigui.

Una altre de les ventatjes a l'hora de rectificar séries de peçes es que els hi podem posar totes, amb el que obtindrem la mesura esacte en cada una de elles.

Tal com podem veure en les fotografies tenim una petita sèrie de matrius rectangulars on segons el planell han de tenir les 6 cares rectificades amb una tolerancia de 0 / -0.01mm. Aixó pels foranis en el món de les toleràncies es una centésima part de milimetre. El repte doncs el tenim en deixar les peces perfectament paral.leles i dintre la mesura que ens demanen:




Podem fer totes les peçes a l´hora , important si el client les demana idéntiques :




En resum, un bon encert invertir en mides grans doncs pots atendre molts àmbits diferents de clients, per tant a l'hra d'adquirir maquinària si l'economia ho permet ens apliquem aquella dita de "Burro Grande, ande o no ande"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada